ONLINE SETKÁNÍ: Plán pedagogické podpory – jeho tvorba, realizace a vyhodnocování | 9. 11. 2016 od 20:00

Společné/inkluzivní vzdělávání přineslo mnoho diskusí i novinek. Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek (https://goo.gl/qnyAom) nabízejí podrobnější pohled na jednu z nich, kterou je plán pedagogické podpory (PPP).

Anotace setkání:

Společné/inkluzivní vzdělávání přineslo mnoho diskusí i novinek. Nabízíme podrobnější pohled na jednu z nich, kterou je plán pedagogické podpory. Naším přáním je, aby si účastníci webináře odnesli jasný názor na to, k čemu PLPP může být pro žáky užitečný a k čemu nikoli. Nabídneme vám postupy, rady a doporučení, která použijete při jeho tvorbě, realizaci a vyhodnocování. Po absolvování webináře byste měli být schopni nastavit tyto procesy na vaší škole optimálně.

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno především výchovným poradcům, případně dalším pracovníkům školních poradenských pracovišť, třídním učitelům a učitelům, kteří mají zájem seznámit se s novou možností podpory žáků, kterým se do vzdělávací cesty postaví nějaká obtíž, kterou je nutné překonat.

Setkání je ZDARMA.

Lektoři:

Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek
Pracují jako stálý tandem Doubková – Tomek (D&T DaT). Oba jsou pedagogové s dlouholetou pedagogickou praxí. Jejich oblíbenými tématy jsou především výukové metody, tvorba a inovace školních vzdělávacích programů a práce s motivací žáků i dospělých – učitelů i jiných pracovníků. Působí jako lektoři DVPP, a to i prostřednictvím moderních technologií  (včetně eLearningu). Autoři různých článků, publikací a knih. Poskytují školám konzultace a metodickou podporu. Působí také jako koučové a mentoři v různých oblastech nejen ve školství.


Užitečné odkazy:

Setkání s názvem Průvodce Průvodcem upraveným RVP ZV:

Tento multimediální soubor je umístěn v modulu AudioVideo na Metodickém portálu RVP.CZ pod licencí CC-BY-NC-ND
Ilustrační obrázek:

SOUKUP, Honza. flickr.com: Plnou parou vpřed! / Fast forward! [online]. 2009-07-11 [cit. 2016-11-03]. Dostupný pod licencí CC-BY na WWW: <https://www.flickr.com/photos/honzasoukup/3710433083/>.