ONLINE SETKÁNÍ: Podpůrná opatření pro nadané a mimořádně nadané žáky | 14. 12. 2016 od 20:00

Myslíte si, že se o naše nadané a mimořádně nadané žáky staráme dostatečně? Je vůbec potřeba podporovat nadané žáky, nebo se o sebe postarají sami? A kdy lze mluvit o mimořádně nadaném žákovi a jak s ním pracovat?
Lektoři:
Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek

Anotace setkání:

Myslíte si, že se o naše nadané a mimořádně nadané žáky staráme dostatečně? Je vůbec potřeba podporovat nadané žáky, nebo se o sebe postarají sami? A kdy lze mluvit o mimořádně nadaném žákovi a jak s ním pracovat? Společně s našimi lektory se podíváme na podpůrná opatření, která jsou využitelná pro rozvoj nadaných a mimořádně nadaných žáků. A kdyby se vám zdálo, že žádné nadané a mimořádně nadané žáky neznáte…, i o tom bude toto setkání.

Komu je setkání určeno:

Setkání nabízíme pedagogům všech aprobací. Jsme přesvědčeni, že pro nadané můžeme a měli bychom dělat více. Každý je vítán.

Setkání je ZDARMA.

Lektoři:

Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek
Pracují jako stálý tandem Doubková – Tomek (D&T, DaT). Oba jsou pedagogové s dlouholetou pedagogickou praxí. Jejich oblíbenými tématy jsou především výukové metody, tvorba a inovace školních vzdělávacích programů a práce s motivací žáků i dospělých – učitelů i jiných pracovníků. Působí jako lektoři DVPP, a to i prostřednictvím moderních technologií (včetně eLearningu). Autoři různých článků, publikací a knih. Poskytují školám konzultace a metodickou podporu. Působí také jako koučové a mentoři v různých oblastech nejen ve školství.


Užitečné odkazy:

Setkání s názvem Proč je užitečné myslet pozitivně při vzdělávání:

Tento multimediální soubor je umístěn v modulu AudioVideo na Metodickém portálu RVP.CZ pod licencí CC-BY-NC-ND