ONLINE SETKÁNÍ: Spomocník a Virtuální digitální centrum Elixíru | 22. 5. 2019 od 20:00

Elixír do škol je organizace podporující odborný růst učitelů prostřednictvím kolegiálního sdílení. V loňském roce byla činnost Elixíru rozšířena o podporu rozvoje digitálních technologií. Toho si nemohl nevšimnout Spomocník alias Bořivoj Brdička.

Anotace setkání:

Elixír do škol je organizace podporující odborný růst učitelů prostřednictvím kolegiálního sdílení. Již několik let se to úspěšně daří u fyzikářů. V loňském roce byla činnost Elixíru rozšířena o podporu rozvoje digitálních technologií v nejširším smyslu toho slova. Tato aktivita je zaměřena nejen na podporu učitelů informatiky, ale na všechny učitele, kteří chtějí technologie ve své výuce smysluplně používat.

Cíle setkání:

Cílem webináře je představit tento záměr podrobněji, tj. přiblížit podstatu motta Digitálních center „Ovládej, abys nebyl ovládán!“ a pozvat účastníky k návštěvě některého z existujících center. Každé má své vlastní specifické zaměření a vlastní regionální dosah. Tohoto úkolu se postupně ujmou všichni vedoucí center z Liberce, Brna a z Prahy. Kromě regionálních prezenčních aktivit bude Elixír vyvíjet též plošně zaměřené online aktivity, jichž je právě tento webinář předzvěstí.

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno:

  • učitelům druhého stupně základních škol a učitelům všech typů středních škol
  • vedení škol

Setkání je zdarma.

Lektor:

Ing. Bořivoj Brdička, Ph.D. – člen výkonného výboru JŠI a SKAV, metodický garant Digicenter Elixíru; Učitelský Spomocník –http://spomocnik.cz/; BoBrův Spomocník – http://www.spomocnik.net/

… a jeho hosté


Užitečné odkazy:

Těšíme se na vás!