ONLINE SETKÁNÍ: Podpora rozvoje podnikavosti žáků s využitím zkušeností z vedení JA Firmy | 2.10.2014

Čtvrtek 2. 10. 2014, 20:00

Lektorky K. Lichtenberková, M. Javorská, J. Bulantová si pro vás opět připravily podněty pro výuku. Podívejte se na jejich předchozí inspiraci. 

Stručná anotace:

Cílem setkání je nabídnout informace a předat zkušenosti spojené s rozvojem kompetencí k podnikatelským aktivitám (rozvojem podnikavosti) a uplatnění žáků na trhu práce. Zároveň je cílem setkání inspirovat učitele středních škol prostřednictvím informací o vedení JA Firmy.

Setkání je realizováno v souladu s “Akčním plánem Podnikavost 2020“ z ledna 2013, jehož prostřednictvím vyzývá Evropská komise členské státy, aby do konce roku 2015 zajistily implementaci výchovy k podnikavosti do vzdělávacího systému.

    Komu je setkání určeno:

    Setkání je určeno učitelům ZŠ a SŠ, kteří chtějí u svých žáků rozvíjet schopnosti a dovednosti potřebné k tomu, aby úspěšně zvládli nároky dnešní doby a uplatnili se v globálně fungujícím světě.
    Setkání je zdarma.

      Lektorky:

      Jana Merunková, yourchance o.p.s. Ing. Kateřina Lichtenberková, yourchance o.p.s. – portál Finanční gramotnost do škol.cz. Markéta Javorská, Junior Achievement.


      Užitečné odkazy:                                                                   

      Podívejte se na předchozí webinář s názvem Výchova k občanství.