ONLINE SETKÁNÍ: Čtení, to je zábava | 24. 10. 2019 od 20:00

Na dubnový webinář k matematické gramotnosti navazuje webinář s tématem čtenářské gramotnosti. Jovanka Rybová a Tomáš Koten si pro nás připravili množství praktických námětů a příkladů z praxe. NÁHRADNÍ TERMÍN

Anotace setkání:

Jak vzbudit zájem, zvýšit výkon a zapojit žáky max. do výuky nejen v hodinách českého jazyka na 1. stupni ZŠ? Na to se vám pokusí dát odpověď webinář s názvem „Čtení, to je zábava“. V úvodu si ukážeme aktivizační činnosti zaměřené na koncentraci a pozornost a také aktivity, které mohou přitáhnout žáky ke čtení. V další části se pokusíme ukázat, jak lze rozvíjet čtenářskou gramotnost ve všech předmětech, které vyučujeme na 1. stupni základní školy (výuka napříč předměty). Tyto aktivity propojíme s výstupy metodického materiálu „Čtenářská gramotnost v uzlových bodech vzdělávání“.

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno učitelům 1. stupně ZŠ, asistentům pedagoga, rodičům.

Setkání je zdarma.

Lektoři:

Jovanka Rybová, Tomáš Koten 


Užitečné odkazy:


Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 

 

 

Potřebujete:

  • počítač připojený na internet
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpoví.

Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 

Těšíme se na vás!


ONLINE SETKÁNÍ: Počítáš, počítám, počítáme…