ONLINE SETKÁNÍ: Moderní karetní a deskové hry k rozvoji matematické gramotnosti | 2. 10. 2019 od 20:00

Veronika Havelková nám představí vybrané hry, které podporují matematickou gramotnost na 2. stupni ZŠ.

Anotace setkání:

Setkání je věnováno vybraným hrám, které podporují matematickou gramotnost. Hry budou roztříděny dle oblastí, které rozvíjí (zaměřené na algebru, geometrii…). Součástí bude hrubý popis her a to, k jakému typu práce se jednotlivé hry hodí a pro jak staré žáky jsou vhodné.

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno především učitelům matematiky na 2. stupni a odpovídajících stupňů gymnázií, ale na své si přijdou i učitelé 1. stupně, 2. období.

Setkání je zdarma.

Lektorka:

Veronika Havelková

Mgr. Veronika Havelková vystudovala na PedF UK učitelství matematiky a pedagogiky pro základní a střední školy. Následně vyučovala na FZŠ Táborská v Praze a na Univerzitě Karlově (na Pedagogické fakultě a Husitské teologické fakultě). Od roku 2012 vyučuje jako nezávislá lektorka seminářů pro učitele všech stupňů vzdělávání v oblasti matematiky a informatiky.

Webinář je finančně podpořen a spoluorganizován realizačním týmem projektu PPUČ v rámci kampaně Gramotnosti.pro život, Učíme v souvislostech. Projekt i kampaň realizuje NÚV, www.gramotnosti.pro a www.ppuc.cz.


Užitečné odkazy:


Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 

 

 

Potřebujete:

  • počítač připojený na internet
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpoví.

Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 

Těšíme se na vás!