Webinář APIV A: Komunikace rodina–škola | 9. 6. 2020 od 16:00

V průběhu webináře se dozvíte, jak docílit efektivní komunikace mezi školou a rodinou. Lektorky: Mgr. J. Mrázková, Mgr. H. Grohmanová a Mgr. I. Uhrová.

Anotace: 

Jak budovat vzájemně dobré vztahy při respektování rolí rodič x škola. O čem by měli být informováni rodiče, o čem škola. Jaké jsou zásady v komunikaci a které časté chyby dělají pedagogové i rodiče. Jaké jsou formy komunikace s rodiči včetně role sociálních sítí. Přinesla doba distančního vzdělávání bez osobní účasti žáků v této oblasti něco nového?

Setkání je ZDARMA.

Lektorky:

Mgr. Jana Mrázková, speciální pedagožka na pražské základní škole, metodička pracovníků školních poradenských pracovišť pod Pedagogicko-psychologickou poradnou Středočeského kraje. Na Pedagogické fakultě UK se podílí na kurzu ČŽV pro školní speciální pedagogy a psychology.

Mgr. Hana Grohmanová, speciální pedagožka. Pracuje v Pedagogicko-psychologické poradně Středočeského kraje, kde je také metodičkou školních psychologů a speciálních pedagogů. Je školním psychologem na gymnáziu.

Mgr. Ivana Uhrová, působí jako speciální pedagožka v Pedagogicko-psychologické poradně Středočeského kraje (v současné době na mateřské dovolené). V minulosti působila v projektech na podporu inkluze a pod vedením Nové školy.

Užitečné odkazy:


   

Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem (počet účastníků je omezen, proto přijďte včas)! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 

Potřebujete:

  • počítač připojený na internet,
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpovědí.

Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 

Těšíme se na vás!