Prázdniny volají

Sluníčko svítí, květiny kvetou a bazén volá. Ano vážení, léto je konečně tu. Těžké období je snad zcela za námi a bez obav se můžeme vydat vstříc zábavným prázdninovým zážitkům.

Myslíme si, že nyní je ten správný čas objevovat krásy naší rodné země. Proto pokud plánujete odpočívat na chatě, v přírodě a chcete poslouchat šumění potůčků, budete mít určitě příležitost připojit se na náš portál a sledovat zajímavosti, které pro Vás denně aktualizujeme. Je důležité zůstat ve spojení se světem vzdělávání, který Vám Metodický portál RVP.CZ nabízí.

Těšit se můžete například na nové a inspirativní články či digitální učební materiály. Tradičně jsme pro Vás otevřeli i prázdninovou galerii Cestujte s námi, kterou jste v uplynulých letech zaplnili téměř 470 „cestovními hádankami“. Jak na to? Vložte fotografii s nadpisem či popiskem, který zajímavým způsobem napoví, kde byla fotografie pořízena. Prohlížejte vložené fotografie a zkuste prostřednictvím komentářů uhodnout, co je na fotografii zobrazeno. Podělte se i Vy s ostatními o Vaše skvělé prázdninové fotografie!

Rádi bychom Vám poděkovali za Vaši aktivitu na našem portálu, opravdu moc si ji vážíme a každý den se snažíme o to, abyste byli i nadále spokojeni. Myslete však prosím na to, že i Vaše příběhy pomáhají ostatním pedagogům, a jestli nás situace v posledních měsících něco naučila, tak je to právě to, že jsme na „jedné lodi“, takže se těšíme právě na Vaše příspěvky.

Celý tým z Metodického portálu Vám přeje krásné léto a po prázdninách se na Vás těšíme v plné síle.

Děkujeme!

Tým Metodického portálu RVP.CZ


HARRIS, Rick. flickr.com: Lake St. Peter [2] [online]. 2006-03-13 [cit. 2020-07-02]. Dostupný pod licencí CC-BY-SA na WWW: <https://www.flickr.com/photos/rickharris/111717653/>.