Webinář APIV A – Syndrom vyhoření v pedagogické profesi | 3. 11. 2020 od 16:00

Webinář nabízí seznámení se specifiky syndromu vyhoření ve školském prostředí. Na příbězích konkrétních lidí nabízí vysvětlení toho, proč některé učitelky a učitelé vyhoří a jiní nikoliv za stejných pracovních podmínek. Lektor: PhDr. Mgr. Veronika Pavlas Martanová Ph.D.

Anotace: 

Webinář nabízí seznámení se specifiky syndromu vyhoření ve školském prostředí. Na příbězích konkrétních lidí nabízí vysvětlení toho, proč některé učitelky a učitelé vyhoří a jiní nikoliv za stejných pracovních podmínek. Co dělají jinak? Jakou roli hraje v prevenci syndromu vyhoření vedení školy? Jak mohou pedagogové budovat své hranice, aby byli dobrými profesionály? Dozvíte se např. jakou roli hraje čas a zkušenost a jak nakládat s novými výzvami. Kde hledat pomoc, když se objeví počáteční příznaky a jak účinně pomáhat sobě i druhým.

Setkání je ZDARMA.

Lektorka:

PhDr. Mgr. Veronika Pavlas Martanová Ph.D.

Užitečné odkazy:


 Vstup do online místnosti i návod, jak na to, najdete NA VSTUPNÍ STRÁNCE << klikněte 
Otvíráme 15 minut před začátkem (počet účastníků je omezen, proto přijďte včas)! Odkaz na vstup najdete také v den konání akce na titulní straně portálu RVP.CZ (www.rvp.cz). 
Potřebujete:

 

  • počítač připojený na internet,
  • bedničky nebo sluchátka (lektoři i s mikrofonem). 

Přes zvukové zařízení budete spolu s ostatními účastníky naslouchat hostům a sledovat na obrazovce prezentace. Případné komentáře a dotazy budete moci psát do chatu, hosté na ně rádi odpovědí.
Ovládání online místnosti je velice snadné, nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti! 
Těšíme se na vás!