ONLINE SETKÁNÍ: Jak bude vypadat výuka ve třídě budoucnosti?

Vyslyšeli jsme žádost účastníků online setkání v červnu loňského roku (Online setkání: DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁLY A JEJICH SDÍLENÍ NAPŘÍČ EVROPOU) a s potěšením vám nabízíme další online setkání organizované ve spolupráci s Domem zahraničních služeb.

Na online setkání se potkáme s lektory Mgr. Barborou Grečnerovou a Mgr. Zdeňkem Hetešem.
Seznámí nás s výukovými scénáři třídy budoucnosti, které vznikají v rámci evropského projektu iTEC a ukážeme si trendy ve výuce a výhody využívání ICT formou příkladu dobré praxe z ostravského gymnázia Hladnov, které bylo do projektu zapojeno. 
Podíváme se na nástroj TEAM UP podporující skupinovou práci žáků, který vznikl v rámci projektu a je zdarma k dispozici široké veřejnosti. 
Nahlédneme do unikátního prostoru Future Classroom Lab (Třídy budoucnosti) v sídle organizace EUN, který byl upraven a vybaven tak, aby co nejlépe vyhovoval vizi o možnosti úzkého propojení nových technologií, moderních pedagogických metod a příjemného pracovního prostředí.

Setkání je určeno učitelům prvního i druhého stupně základních škol a učitelům všech typů středních škol, kteří by ve své výuce rádi využívali ICT a dále všem odborníkům, kteří se zajímají o výukové trendy budoucnosti.


Užitečné odkazy:

Rozcestník všech online setkání Metodického portálu RVP.cz
Diskuze k setkání AJ v MŠ prostřednictvím pohádky
Diskuzní fórum ke všem online setkáním
Informace k předchozímu setkán